sistem osmosis sabalikna RO nyucikeun cai rumah tangga handapeun tilelep filter cai murni

  • MOQ:100 hijian
  • Waktos pangiriman:ngeunaan 25 poé dumasar kana bungkusan karton normal
  • Syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 PCS
  • OEM:sadia
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    1) lima tahap (PP + UDF + CTO + RO + T33) tiasa ngadamel tujuh tahap

    2) pompa booster 50G

    3) mémbran RO 75G

    4) klep solenoid

    5) tekanan luhur jeung handap

    6) keran gooseneck ngalipet badag

    7) 1.5A trafo

    8) tampilan LED

    9) warna: beureum / emas

    Sertifikasi

    CE
    CE1
    NSF

    Kauntungannana Perusahaan

    1. Inti Manufaktur:
    Diadegkeun dina 2014, Company lokasina di Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang boga angkutan merenah ka port laut pangbadagna di Cina --- port Ningbo

    Salaku perusahaan téknologi tinggi perusahaan kami ngagaduhan popularitas anu saé di antara para nasabah kalayan jasa anu saé sareng minuhan pesenan OEM, ODM.

    Salaku produsén filter cai panaratas kalawan sababaraha patén-patén nasional, urang bunuh diri kana ngembangkeun jangka panjang industri purifikasi cai nyadiakeun produk inovatif tur kualitas luhur sarta rojongan teknis profésional pikeun konsumén nyieun nilai jangka panjang sarta kaunggulan.

    2. Kontrol kualitas:
    Kami ngagaduhan tim QC profésional, sareng alat kontrol kualitas komprehensif canggih.
    Produk kami parantos suksés lulus sertipikat CE, NSF, ROHS

    3. INOVASI:
    Kami gaduh tim R&D sareng desain sorangan, unggal taun kami bakal ngaluncurkeun produk anyar.

    Nepi ka tungtun taun Méi.2021, kami parantos ngalamar 232 patén-patén kalayan produk tina panyaring cai tilelep, panyaring cai countertop, panyaring cai, panyaring cai stainless steel ka panyaring cai panas sareng tiis.

    Urang difokuskeun panyalindungan lingkungan, sadaya produk urang dipaké bahan ramah lingkungan, nu non-polusi ka lingkungan

    4. PEMASARAN GLOBAL:
    kami henteu ngan ukur produsén tapi ogé beroperasi sorangan sareng janten agén ogé pikeun bisnis impor sareng ékspor rupa-rupa panyuci cai, ékspor dugi ka AS, Kanada, Eropa, Australia, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Korea, Jepang, jsb.

    5. LOGISTIK:
    Kalawan angkutan pohara merenah, Company lokasina di Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang nu deukeut pisan ka port laut pangbadagna di Cina --- port Ningbo, sadaya barang anjeun bakal dikirim ti pabrik urang ka port dina 12 jam.

    pabrik urang

    1d106be2bb996457a5ea4e2647c8873
    058efc3901f16521c4d3a7a0b397463
    5451fd54ca223f82b93c6b3835aa2d5

    FAQ

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Kami pabrik

    Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel gratis?

    A: Sampel bakal ditagihkeun, tapi tiasa dibalikeun deui saatos anjeun nempatkeun pesenan di furure.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

    A: 100% inspeksi sadaya produk.

    Q: Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

    A: Pikeun produk béda MOQ béda ti 50-100Pcs

    Q: Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

    A: OEM sareng ODM disambut.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami