Hot jual 75-800G Reverse Osmosis Cai Filter

  • MOQ:100 hijian
  • Waktos pangiriman:ngeunaan 25 poé dumasar kana bungkusan karton normal
  • Syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 PCS
  • OEM:sadia
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Bahan cangkang palastik ABS
    galon 75-600G
    Nyaring PP + UDF + PP + RO + T33
    Voltaseu 110V ~ 220V
    Frékuénsi 50Hz
    Sarat suhu cai 5 ~ 40 ° C
    tank tekanan 3.2G tank tekanan plastik / euweuh tanki
    Tekanan gawé 0.15 ~ 0.40Mpa
    Ukuran produk 400 * 180 * 390mm
    RO water purifier

    Sertifikasi

    CE
    CE1
    NSF

    Kauntungan Perusahaan

    Ningbo Fortune Environment Technology Co., Ltd. aya di Basis Pabrikan ageung dispenser cai, tangki panas & tiis stainless steel sareng suku cadang anu aya hubunganana, Ningbo, Cina.Pangalaman 7 taun dina manufaktur & ékspor sareng maju pikeun nyumponan sagala rupa tungtutan sareng standar anjeun.OEM sareng ODM sayogi di Fortune Group.Leuwih 8.000 Méter pasagi Fasilitas.Bangga ngagunakeun langkung ti 150 karyawan profésional & kerja keras.Kalayan lambaran logam sareng bengkel perkakas, bengkel suntik sareng las, bengkel cuci ultrasonik, jsb. Dilengkepan kamar uji suhu sareng kalembaban konstan.Visi Urang: Rejeki Bekel Puring Cai pikeun meunangkeun, Hirup Hadé tur Hadé Dunya.

     

    Kunaon Kami: Kualitas Luhur: Kalayan prinsip pamariksaan anu ketat, kumpulkeun dispenser & cooler cai aqua sareng komponén anu mumpuni sareng para karyawan terampil urang tetep ningali unggal léngkah.

     

    Kontrol kualitas dina sistem uji kualitas sora, sapertos uji bocor tanpa cai anu diwanohkeun ti Amérika Kalér.

     

    Harga Wajar: Manufaktur internal anu kuat sareng kapasitas alat mastikeun biaya dikawasa sacara éfisién.Pasti, IsPuring sanés dispenser cai & panyalur cai anu paling murah di China, sakumaha anu kami ngarepkeun langkung seueur tibatan harga.

     

    Jaminan Pangiriman Waktos: Kalayan kapasitas produksi taunan 500,000 unit dispenser cai panas & tiis & cooler cai sareng langkung ti 5 juta sét tank panas & tiis stainless, diproduksi ku jalur produksi otomatis urang.Jaminan pangiriman timely kalayan produksi masal kualitas.

     

    Sertifikasi: CE, CB, CCC, SASO, NSF, anggota grup WAQ jsb Nelepon kami di +86-574-87023360 atanapi +86-15381892837 ayeuna, kami di layanan anjeun 7X24 jam.

    pabrik urang

    1d106be2bb996457a5ea4e2647c8873
    058efc3901f16521c4d3a7a0b397463
    5451fd54ca223f82b93c6b3835aa2d5

    FAQ

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Kami pabrik

    Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel gratis?

    A: Sampel bakal ditagihkeun, tapi tiasa dibalikeun deui saatos anjeun nempatkeun pesenan di furure.

    Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

    A: 100% inspeksi sadaya produk.

    Q: Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

    A: Pikeun produk béda MOQ mah béda ti 50-100Pcs

    Q: Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

    A: OEM sareng ODM disambut.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami