Tentang Kami

Slogan: Kualitas luhur, jasa Heboh, harga kalapa!

Kami salawasna nganut filosofi yén kualitas mangrupikeun pondasi perusahaan urang.Anu kami ngarepkeun nyaéta kerjasama jangka panjang, tinimbang usaha sakali.Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun unggal palanggan produk kualitas luhur.

Kalayan perdagangan produksi sadaya-dina-hiji perusahaan, urang nyandak pesenan online teras ngatur produksi langsung, anu ngaleungitkeun prosés panengah anu pajeulit sareng ngajamin pangiriman hiji-hiji.harga kalapa kami achieves silih benefit jeung hasil win-win

Unggal salesperson bakal taliti ngajawab sagala jinis patarosan ti konsumén, sarta bisa nembongkeun produk ku sagala cara jeung nyadiakeun layanan online sapanjang prosés.Urang bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun mawa konsumén pangalaman purchasing nyugemakeun.