10 "kualitas luhur ukuran badag T33 pos catbon filter batok kalapa karbon diaktipkeun

  • MOQ:100 hijian
  • Waktos pangiriman:ngeunaan 25 poé dumasar kana bungkusan karton normal
  • Syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 PCS
  • OEM:sadia
  • Rincian produk

    Tag produk

    10 "kualitas luhur ukuranana leuwih badag T33 pos catbon filter cocount cangkang karbon aktip

     

    Filter: batok kalapa karbon diaktipkeun

    Ukuran: 10 inci

    kapasitas adsorbing tinggi

    Cabut bau tina cai

     

    jasa kami:

    Gehya nyadiakeun produk kalawan kualitas alus. Kami ogé nyadiakeun runtuyan layanan tambahan kayaning layanan klien-care, jasa sanggeus-jualan jeung jaminan produk urang. Anjeun gancang-gancang (dina 24 jam).

    Inpormasi Perusahaan:

    Gehya manufactures jeung nguruskeun dina nyucikeun cai jeung mesin séjén, kaasup rupa-rupa generator, jeung asesoris relevan jeung bagian.Samentara éta, kami ogé tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi produk sareng jasa produksi diferensiasi produk.

    Kalayan anggota staf anu berpengalaman dina perdagangan internasional, kami tujuan pikeun nyayogikeun produk anu pas sareng jasa pra-jualan anu saé, jasa penjualan sareng jasa saatos penjualan.kapuasan anjeun ngahargaan jeung tujuan urang.

    Slogan kami: Panginten harga ti kami sanés panghandapna tapi kami ngajamin jasa anu kami tawarkeun nyaéta kelas luhur.

    Kajujuran mangrupikeun akar perdagangan.pilihan Anjeun produk urang ogé pikeun milih layanan kualitas.Urang tulus ngabagéakeun babaturan ti sakuliah dunya pikeun gabung kami pikeun masa depan hadé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami