Penerangan Produk
1) lima peringkat (PP + UDF + CTO + RO + T33) boleh dibuat tujuh peringkat
2) pam penggalak 50G
3)Membran RO 75G
4) injap solenoid
5) tekanan tinggi dan rendah
6) kepala gooseneck bengkok besar
7) Pengubah 1.5A
8) paparan LED
9) warna: merah / emas
Pensijilan



Kelebihan Syarikat
1. PEMBUATAN TERAS:
Ditubuhkan pada tahun 2014, Syarikat yang terletak di Bandar Ningbo, Wilayah Zhejiang mempunyai pengangkutan yang mudah ke pelabuhan laut terbesar di China---pelabuhan Ningbo
Sebagai perusahaan berteknologi tinggi, syarikat kami mempunyai populariti yang hebat di kalangan pelanggan dengan perkhidmatan cemerlang kami dan pemenuhan pesanan OEM, ODM.
Sebagai pengeluar penapis air perintis dengan pelbagai paten negara, kami komited kepada pembangunan jangka panjang industri penulenan air untuk menyediakan produk yang inovatif dan berkualiti tinggi serta sokongan teknikal profesional untuk pelanggan untuk mencipta nilai dan kelebihan jangka panjang.
2. KAWALAN KUALITI:
Kami mempunyai pasukan QC profesional, bersama-sama dengan peralatan kawalan kualiti komprehensif yang canggih.
Produk kami telah berjaya lulus sijil CE、NSF、ROHS
3. INOVASI:
Kami mempunyai pasukan R&D dan reka bentuk kami sendiri, setiap tahun kami akan melancarkan produk baharu.
Menjelang akhir Mei.2021, kami telah memohon sepenuhnya untuk 232 paten dengan produk yang terdiri daripada penulen air sinki, penulen air meja, penulen air, penulen air keluli tahan karat kepada penulen air panas&sejuk.
Kami memberi tumpuan kepada perlindungan alam sekitar, semua produk kami menggunakan bahan mesra alam, yang tidak mencemarkan alam sekitar
4. PEMASARAN GLOBAL:
kami bukan sahaja pengeluar tetapi juga beroperasi sendiri dan bertindak sebagai ejen juga untuk perniagaan import dan eksport pelbagai penapis air, mengeksport ke sejauh Amerika Syarikat, Kanada, Eropah, Australia, Timur Tengah, Asia Tenggara, Korea, Jepun, dll.
5. LOGISTIK:
Dengan pengangkutan yang sangat mudah, Syarikat yang terletak di Bandar Ningbo, Wilayah Zhejiang yang sangat dekat dengan pelabuhan laut terbesar di China---pelabuhan Ningbo, semua barangan anda akan dihantar dari kilang kami ke pelabuhan dalam masa 12 jam.
Kilang kami



Soalan Lazim
A: Kami adalah kilang
A: Sampel akan dicaj, tetapi ia boleh dikembalikan selepas anda membuat pesanan di furure.
A: 100% pemeriksaan semua produk.
A: Untuk produk yang berbeza MOQ adalah berbeza daripada 50-100Pcs
A: OEM dan ODM dialu-alukan.