Pemurni banyu reverse osmosis

Pemurni banyu reverse osmosisproduk nggunakake teknologi pamisahan membran RO majeng, akurasi filtrasi punika 0,0001 micron, kang èfèktif bisa nyaring partikel saka wedhi, koloid, teyeng, inhalation, virus, ukuran lan logam abot ing banyu.Periode panggantos: 12-36 Sasi.

Utamane produk sing kita duwe yaiku Filter banyu RO panas & normal, Filter banyu Desktop, Filter banyu sing dipasang ing tembok, Filter banyu Undersink. >> Deleng ing dhaptar produk pembersih banyu Reverse osmosis.

Sapa kita?

Ningbo Gehya Import & Export Co., Ltd. minangka perusahaan Asosiasi Kualitas Air sing diadegake ing taun 2000 ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, sing nduweni fitur ekonomi maju, transportasi sing trep lan pelabuhan laut paling gedhe ing China --- pelabuhan Ningbo.Minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, Desain, Produksi, lan Penjualan & Sawise saringan banyu, perusahaan kita misuwur banget ing antarane para pelanggan kanthi layanan sing apik lan ngrampungake pesenan OEM, ODM.Kanthi produk anyar sing diluncurake saben taun, kita mandhiri lan tumindak minangka agen uga kanggo bisnis impor lan ekspor macem-macem pembersih banyu, ngekspor menyang AS, Kanada, Eropa, Australia, Timur Tengah, Asia Tenggara. , Korea, Jepang, lan sapiturute. Kanthi produk wiwit saka sink banyu purifiers, countertop banyu purifiers,purifiers banyu, pembersih banyu stainless steelkanggo purifiers banyu panas & kadhemen.Kabeh produk kita wis lulus CE, NFS, ROHS sertifikat.

Water purifier

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-HL1

2021 Seri Filter banyu RO sing dirancang anyar, OEM & ODM disambut.

Bisa nggawe 75-600G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 390*210*360mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

https://www.geheya.com/big-flow-75-800g-reverse-osmosis-water-filter.html
reverse osmosis water filter (2)
reverse osmosis water filter (3)
reverse osmosis water filter (4)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-HL2

2021 Seri Filter banyu RO sing dirancang anyar, OEM & ODM disambut.

Bisa nggawe 75-600G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 390*210*360mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-HL3

2021 Seri Filter banyu RO sing dirancang anyar, OEM & ODM disambut.

Bisa nggawe 75-600G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 390*210*360mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water filter
reverse osmosis water filter (3)
reverse osmosis water filter (2)
reverse osmosis water filter (4)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-HLA-1

Seri panyaring banyu RO sing dirancang paling anyar 2021, kanthi ukuran luwih cilik tinimbang seri HL, nanging tingkat aliran luwih gedhe.OEM & ODM disambut.

Iku cgawe 75-1000G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 442*147*387mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water filter
reverse osmosis water filter (4)
reverse osmosis water filter (3)
reverse osmosis water filter (2)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-HLA-2

Seri panyaring banyu RO sing dirancang paling anyar 2021, kanthi ukuran luwih cilik tinimbang seri HL, nanging tingkat aliran luwih gedhe.OEM & ODM disambut.

Bisa nggawe 75-1000G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 442*147*387mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water filter (5)
reverse osmosis water filter (7)
reverse osmosis water filter (8)
reverse osmosis water filter (6)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-YL-1

Seri panyaring banyu RO sing dirancang paling anyar 2021, kanthi ukuran luwih cilik tinimbang seri HL, nanging tingkat aliran luwih gedhe.OEM & ODM disambut.

Iku cgawe 75-1000G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 380*145*440mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water purifier
reverse osmosis water purifier (4)
reverse osmosis water purifier (6)
reverse osmosis water purifier (2)
reverse osmosis water purifier (5)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-YL-2

Seri panyaring banyu RO sing dirancang paling anyar 2021, kanthi ukuran luwih cilik tinimbang seri HL, nanging tingkat aliran luwih gedhe.OEM & ODM disambut.

Iku cgawe 75-1000G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 380*145*440mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water purifier (3)
reverse osmosis water purifier (7)
reverse osmosis water purifier (10)
reverse osmosis water purifier (8)
reverse osmosis water purifier (9)

Banyu Osmosis Balikpurifier FQ-YL-3

Seri panyaring banyu RO sing dirancang paling anyar 2021, kanthi ukuran luwih cilik tinimbang seri HL, nanging tingkat aliran luwih gedhe.OEM & ODM disambut.

Iku cgawe 75-1000G lan sawise nyetel posisi pompa, swarane cilik banget.wis layar amba kang bisa nuduhake TDS lan urip Filter.

 

Fitur:

1. Bahan: Plastik ABS

2. Filter: PP + Komposit CTO + RO + T33

3. Tegangan: 110v ~ 220v

4. Frekuensi: 50Hz

5. suhu banyu: 5 ~ 40 ° C

6. Tekanan kerja (Mpa): 0.15 ~ 0.40Mpa

7. Tampilan: nuduhake TDS, urip Filter

8. Ukuran produk: 380*145*440mm

9. Werna: Putih / Ireng / Emas / Biru

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water purifier (11)
reverse osmosis water purifier (12)
reverse osmosis water purifier (15)
reverse osmosis water purifier (13)
reverse osmosis water purifier (14)

Banyu terpadu cara pembersih banyu RO

Nggunakake Teknologi saluran banyu terintegrasi paling anyar, entuk 0 bocor banyu, 800G fluks gedhe sing disaring banyu seger.

Desain tanpa ember, ngirit papan, nyegah polusi sekunder, lan mesthekake yen saben tetes banyu dadi banyu seger.

Tombol tutul sensitivitas dhuwur nyorot dhuwur-mburi.

Ganti inti gampang ing telung langkah.

 

Fitur:

Filter: ACF + RO1 + RO2

Suhu kerja: 5-38 ℃

Kapasitas banyu sing dirating: 4000L

Tekanan Inlet: 0.15-0.4MPa

Ukuran produk: 405*142*415mm

Dirating daya: 75W

Laju aliran: 2.0L/M

Tingkat aliran gedhe

Desain tanpa ember

Gampang ngganti filter

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Undersink RO sistem banyu

reverse osmosis water purifier (2)
reverse osmosis water purifier (4)
reverse osmosis water purifier

Kompresor cooling 4 tahap Panas lan Dingin pembersih banyu RO

2021 Desain anyar 4 tahapan pembersih banyu RO panas lan adhem, pembersih banyu kanthi swara sing sithik, tangki banyu gedhe, bahan bahan panganan

Fitur:

Nomer Model: FQ-YLR-TB-112T

Filter: PP + CTO + RO + T33

Tegangan: 220 ~ 240v

Kapasitas diresiki: 11.8L/H

Daya panas: 500w

Daya cooling: 90w

Kapasitas pemanasan: 5L / H (88-93 ℃)

Kapasitas pendinginan: 3L / H (5-10 ℃)

Packing ukuran: 440*330*520mm

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Dispenser banyu kantor

Compressor cooling water dispenser (2)
Compressor cooling water dispenser (10)
Compressor cooling water dispenser (8)
Compressor cooling water dispenser (7)

Kompresor cooling 4 tataran Panas lan Dingin RO banyu purifier

2021 Desain anyar 4 tahapan pembersih banyu RO panas lan adhem, pembersih banyu kanthi swara sing sithik, tangki banyu gedhe, bahan bahan panganan

Fitur:

Nomer Model: FQ-YLR-TB-112T

Filter: PP + CTO + RO + T33

Tegangan: 220 ~ 240v

Kapasitas diresiki: 11.8L/H

Daya panas: 500w

Daya cooling: 90w

Kapasitas pemanasan: 5L / H (88-93 ℃)

Kapasitas pendinginan: 3L / H (5-10 ℃)

Packing ukuran: 440*330*520mm

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Dispenser banyu kantor

Compressor cooling water dispenser (4)
2121
222
213

5 tataran Panas lan Normal pembersih banyu RO

2021 Desain anyar 5 tahapan pembersih banyu RO panas lan normal, pembersih banyu kanthi swara sing sithik, tangki banyu gedhe sing dibangun, Bahan panganan, rasio banyu limbah 1: 1 ngirit banyu lan dhuwit sampeyan.

Fitur:

Pemurni banyu panas lan normal

Kurang swara

Tank gedhe sing dibangun

Bahan food grade

rasio banyu limbah 1: 1

Kran anak kunci

Aplikasi:

Filter banyu rumah tangga

Filter banyu sing dipasang ing tembok

5 stage Hot and Normal RO water purifier