sistem reverse osmosis RO banyu purifier kluwarga ing sink Filter banyu murni

  • MOQ:100 unit
  • wektu pangiriman:bab 25 dina adhedhasar packaging karton normal
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 pcs
  • OEM:kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    1) limang orane tumrap sekolah (PP + UDF + CTO + RO + T33) bisa nggawe pitung orane tumrap sekolah

    2) pompa booster 50G

    3) membran RO 75G

    4) katup solenoid

    5) tekanan dhuwur lan ngisor

    6) kran gooseneck bend gedhe

    7) trafo 1.5A

    8) tampilan LED

    9) werna: abang / emas

    Sertifikasi

    CE
    CE1
    NSF

    Kaluwihan Perusahaan

    1. PRODUKSI Inti:
    Madeg ing taun 2014, Perusahaan dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang nduweni transportasi sing trep menyang pelabuhan laut paling gedhe ing China --- pelabuhan Ningbo

    Minangka perusahaan teknologi dhuwur, perusahaan kita duwe popularitas gedhe ing antarane para pelanggan kanthi layanan sing apik lan pemenuhan pesenan OEM, ODM.

    Minangka Produsèn Filter banyu pionir karo akeh paten nasional, kita tundhuk dhéwé kanggo pembangunan long-term industri dimurnèkaké banyu kanggo nyedhiyani produk inovatif lan kualitas dhuwur lan technical support profesional kanggo pelanggan kanggo nggawe nilai long-term lan kaluwihan.

    2. KONTROL KUALITAS:
    We duwe tim QC profesional, bebarengan karo peralatan kontrol kualitas lengkap majeng.
    Produk kita wis kasil lulus CE, NSF, ROHS sertifikat

    3. INOVASI:
    Kita duwe tim R&D lan desain dhewe, saben taun kita bakal duwe produk anyar sing diluncurake.

    Ing pungkasan Mei.2021, kita wis babar blas nglamar kanggo 232 paten karo produk kiro-kiro saka sink banyu purifiers, countertop banyu purifiers, banyu purifiers, stainless steel purifiers banyu panas & kadhemen purifiers.

    Kita fokus ing perlindungan lingkungan, kabeh produk kita nggunakake bahan sing ramah lingkungan, sing ora ngrusak lingkungan

    4. GLOBAL MARKETING:
    kita ora mung Produsèn nanging uga poto-operate lan tumindak minangka agen uga kanggo impor lan ekspor bisnis macem-macem purifiers banyu, ngekspor kanggo minangka adoh minangka USA, Kanada, Eropah, Australia, Tengah-wétan, Asia Kidul-Wétan, Korea, Jepang, lsp.

    5. LOGISTIK:
    Kanthi transportasi sing trep banget, Perusahaan sing ana ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang sing cedhak banget karo pelabuhan laut paling gedhe ing China --- pelabuhan Ningbo, kabeh barang sampeyan bakal dikirim saka pabrik menyang pelabuhan sajrone 12 jam.

    Pabrik kita

    1d106be2bb996457a5ea4e2647c8873
    058efc3901f16521c4d3a7a0b397463
    5451fd54ca223f82b93c6b3835aa2d5

    FAQ

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A: Kita pabrik

    P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

    A: Sampel bakal dikenani biaya, nanging bisa dibalekake sawise sampeyan nggawe pesenan ing furure.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

    A: 100% inspeksi kabeh produk.

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

    A: Kanggo produk beda MOQ beda saka 50-100Pcs

    Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

    A: OEM lan ODM disambut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita