Dispenser banyu panas lan adhem kanthi cooler banyu sistem RO / UF

  • MOQ:100 unit
  • wektu pangiriman:bab 25 dina adhedhasar packaging karton normal
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 pcs
  • OEM:kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Dispenser banyu panas lan adhem kanthi sistem RO / UF

    Item no QL-LS15
    Filter ing njero RO utawa UF sistem kanggo dikarepake beda
    Isolasi termal 1.7L
    Tangki banyu 5L
    Daya panas 550w
    Daya pendinginan 90w
    Kapasitas pemanasan 5L/H(85-95 ℃)
    Kapasitas cooling 2-3L/H(5-10 ℃)
    Suhu kerja 5-38 ℃

     

    Sertifikasi

    CE
    CE1
    NSF

    Kaluwihan Perusahaan

    Layanan kita:

    Fortune nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik. Kita uga nyedhiyakake seri layanan tambahan kayata layanan perawatan klien, layanan sawise-sales lan garansi produk kita. Yen sampeyan duwe pitakon utawa nemoni masalah, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa (ing 24 jam).

    Informasi:

    Fortune pabrik lan tawaran ing pembersih banyu lan mesin liyane, kalebu macem-macem jinis generator, lan aksesoris lan bagean sing cocog.Kangge, kita uga bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi produk lan layanan produksi diferensiasi produk.

    Kanthi anggota staf sing berpengalaman ing perdagangan internasional, kita ngarahake nyedhiyakake produk sing tepat lan layanan pra-sales swara, layanan dodolan lan layanan sawise dodolan.Kepuasan panjenengan minangka pakurmatan lan tujuan kita.

    Slogan kita: 

    Mungkin rega saka kita ora paling murah nanging kita njamin layanan sing ditawakake kelas ndhuwur.

    Kejujuran minangka oyod saka perdagangan.Pilihan produk kita uga kanggo milih layanan kualitas.We Sincerely welcome kanca saka sak ndonya kanggo gabung kita kanggo masa depan sing luwih apik.

    Pabrik kita

    1d106be2bb996457a5ea4e2647c8873
    058efc3901f16521c4d3a7a0b397463
    5451fd54ca223f82b93c6b3835aa2d5

    FAQ

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A: Kita pabrik

    P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

    A: Sampel bakal dikenani biaya, nanging bisa dibalekake sawise sampeyan nggawe pesenan ing furure.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

    A: 100% inspeksi kabeh produk.

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

    A: Kanggo produk beda MOQ beda saka 50-100Pcs

    Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

    A: OEM lan ODM disambut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita