panas sade Commercial panas lan kadhemen banyu purifier banyu adhem

  • MOQ:100 unit
  • wektu pangiriman:bab 25 dina adhedhasar packaging karton normal
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 pcs
  • OEM:kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Item FQ-SW301
    Tegangan nominal 220V ~ 50HZ
    daya 870w
    Daya panas 800w
    Daya Kulkas 70w
    Tekanan banyu 0.03-0.4Mpa
    Ukuran 440 * 430 * 1280 mm
    pendinginan cooling listrik utawa cooling kompresor

    Sertifikasi

    CE
    CE1
    NSF

    Kaluwihan Perusahaan

    Pabrik Kita

    We duwe watara 200 buruh, kapasitas produksi saben dina watara 2000pcs.

    Aplikasi Produk

    Omah, kantor, sekolah, rumah sakit, pabrik, ing ngendi wae

    Produk Kita

    Produk kita wis menang terkenal ing pasar domestik lan jaban rangkah kanggo layanan eksklusif lan produk berkualitas tinggi.Kita bisa ngatur mesin kita miturut standar internasional sing beda.Dina iki kita nerusake siji langkah maneh lan entuk tataran anyar saka jumlah ekspor lan nyoba kanggo nggawe produk lan layanan kita entuk manfaat liyane lan liyane wong ing saindhenging donya.

    Sertifikat kita

    CE, CB, RoHS, NSF.Kita uga bisa mbantu nglamar FTA, Sertifikat SASO lan liya-liyane.

    Peralatan Produksi

    4 jalur perakitan, 10 mesin injeksi, 3 jalur uji, 2 jalur pengepakan.Gampang nyadari barang sing akeh, kanggo nyedhiyakake rega sing paling apik

    Pasar Produksi

    Pasar utama kita yaiku Arab Saudi, Malaysia, Chili, ngekspor luwih saka 150,000pcs taunan.

    Layanan 7 * 24 Jam

    Duwe tim layanan sawise-sales banget kanggo mesthekake yen pisanan kanggo ngatasi masalah customer sawise-sales.

    Pabrik kita

    1d106be2bb996457a5ea4e2647c8873
    058efc3901f16521c4d3a7a0b397463
    5451fd54ca223f82b93c6b3835aa2d5

    FAQ

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A: Kita pabrik

    P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

    A: Sampel bakal dikenani biaya, nanging bisa dibalekake sawise sampeyan nggawe pesenan ing furure.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

    A: 100% inspeksi kabeh produk.

    P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

    A: Kanggo produk beda MOQ beda saka 50-100Pcs

    Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

    A: OEM lan ODM disambut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita