Tim Departemen Perdagangan Internasional

Bos kita

1111

Iki bos kita, Megan (MaoYing), saka Enshi Tujia lan Prefektur Otonomi Miao.Lair lan digedhekake ing padesan idyllic, dheweke tansah tulus lan jujur, kanggo wong liya utawa kanggo awake dhewe.Dheweke dadi penggemar upacara teh, sing bisa ningkatake katentreman batin lan rasa estetika.Dheweke nganggep integritas minangka kualifikasi sing paling penting kanggo nindakake bisnis apa wae, utamane babagan pembersih banyu.Dadi raket banget karo kesehatan manungsa, ora mung babagan bathi.Kanthi kabeh babagan urip manungsa, dheweke wis ngabdi kanthi lengkap sajrone dasawarsa.Ing pembersih banyu, dheweke minangka wong sing bisa dipercaya.

Staff utama

微信图片_20200428165400

Iki Rachel saka departemen ekspor kita.Dheweke lair lan gedhe ing Shaoxing, provinsi ZheJiang.Kutha iki minangka kutha banyu sing wong-wonge prasaja lan pemandangan sing apik banget. Ing urip, dheweke minangka prawan sing mbukak pikiran, integritas lan duwe ide dhewe. Dheweke duwe akeh hobi, seneng olahraga, musik jazz lan fotografi. Salajengipun, ing kerja ,Dheweke nduweni kemampuan sing kuat kanggo kerja kanthi mandiri, diwasa lan akal.Kanthi para pelanggan, dheweke percaya yen ketulusan lan layanan sing apik minangka kunci kanggo nggawe hubungan koperasi sing apik. Ing dheweke, dheweke yakin yen luwih angel sampeyan kerja, luwih beruntung sampeyan.

4701cbacaf04e2fab84b6f4c05a6300

Iki Lynne saka departemen ekspor kita, sing jeneng Cina LinLin.Dheweke jujur ​​lan ceria, anget lan tulus, nduweni rasa kerja tim sing kuat, rasa wektu sing kuat, lan gelem nampa perkara anyar lan komunikasi karo wong liya.Dheweke sabar nangani wong lan ngatasi masalah, lan mangsuli pitakon kanggo pelanggan kanthi persepsi sing apik.Dheweke seneng olah raga lan disiplin banget ing urip lan karya, percaya yen disiplin diri nggawa kebebasan.Nindakake samubarang manut wiwitan lan pungkasan, aja nganti separo, obahe semangat ora nyerah ing salawas-lawase.

a01a97d718d36cfa34d2ded46262a56

Iki Jerome saka departemen ekspor kita. Dheweke sregep lan pragmatis lan pinter sinau.Dheweke teliti ing karyane dhewe lan menehi perhatian marang pertumbuhan pribadi.Kemajuan gedhe ing karya, pangembangan kinerja kanthi cepet, kanthi efektif bisa ningkatake cara kerjane dhewe, supaya bisa entuk asil sing apik ing karya kasebut;Smart, bisa cepet adaptasi menyang posisi anyar, ing wilayah bisnis anyar bisa langsung miwiti karya;Bisa nyetel cara kerja lan mentalitas sing bener miturut kabutuhan kerja sawayah-wayah, terus-terusan nggambarake awake dhewe, menehi perhatian marang pertumbuhan pribadi;Bisa fokus ing kawruh profesional ing kalodhangan, nambah kemampuan kanggo bisa;Kerja kanthi serius lan sregep

3892c43ecbd95003ef3f983e9cdc69f

 

Iki Bruce saka ekspor kita saka departemen ekspor kita.Dheweke teliti lan tanggung jawab kanggo karyane, nduweni sikap positif marang urip lan hobi sing akeh, lan nduweni semangat tim sing apik.Dheweke gelem nampa perkara anyar lan komunikasi karo wong liya.iku sabar ing dealing with wong lan dealing with prakara, lan njawab pitakonan kanggo pelanggan karo pemahaman apik.dheweke seneng nonton film lan banget disiplin ing urip lan karya, pracaya sing disiplin poto ndadekke kamardikan.Nindakake samubarang laras karo wiwitan lan pungkasan, aja nganti setengah-setengah, obahe semangat pantang menyerah sajrone nyambut gawe.

Kegiatan kelompok

IMG_8001  IMG_7995  IMG_8005

IMG_8006  IMG_7796  IMG_7784