purifier banyu RO panas lan kadhemen karo desain werna FQ-RH101

  • MOQ:100 unit
  • wektu pangiriman:bab 25 dina adhedhasar packaging karton normal
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C
  • Sampel:1-2 pcs
  • OEM:kasedhiya
  • Detail Produk

    Tag produk

    FQ-RH101 FQ-RH-101(1)
    Rincian cepet
    Tipe: Reverse Osmosis,
    Gunakake: Pre-Filtrasi Rumah Tangga
    Sertifikasi: CE
    Daya (W): 35
    Tegangan (V): 220
    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
    Nomer Model: FQ-RH101
    Fungsi:: ngresiki banyu
    Aplikasi: Indoor
    Fitur:: Banyu Ngombe sing enak banget
    Gunakake:: Ing Sink
    Bahan:: Plastik
    Warna:: Customized

    Packaging & Pangiriman

    Sade Unit: siji item
    Ukuran paket tunggal: 63X31.5X48.5 cm
    Bobot reged tunggal: 15,0 kg
    Tipe Paket: Karton ekspor sing kuat
    Filter cartridge instruksi:

    panggung Filter cartridge Panggantos Fungsi
    1st PP-5um PP spun serat 3-6 sasi Kanggo mbusak wedhi, teyeng, cacing, cilik sing digantung
    kaping 2 UDF/GAC-Karbon aktif granular 6-9 sasi Kanggo nyerep organik, rasa ala, kimia farm, klorin
    kaping 3 Filter karbon aktif CTO 6-9 sasi Luwih nyerep logam abot, organik, mbusak bledug etc.lan nglindhungi membran RO
    4th membran RO 2 taun Kanthi presisi filtrasi 0,0001 um kanggo mbusak padatan, organik, bakteri, virus, lsp.
    kaping 5 T33-post karbon 1,5-2 taun Kanggo nyerep bau lan nambah rasa

    Wektu ing ndhuwur kanggo Panggantos adhedhasar area kualitas banyu sing asil TDS paling sethithik kurang saka 100.

     

     

    Layanan kita:

    Gehya nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik. Kita uga nyedhiyakake sawetara layanan tambahan kayata layanan perawatan klien, layanan sawise-sales lan garansi produk. Yen sampeyan duwe pitakon utawa nemoni masalah, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa (ing 24 jam).

    Informasi:

    Gehya mrodhuksi lan menehi penawaran ing pembersih banyu lan mesin liyane, kalebu macem-macem jinis generator, lan aksesoris lan bagean sing cocog.Kangge, kita uga bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi produk lan layanan produksi diferensiasi produk.

    Kanthi anggota staf sing berpengalaman ing perdagangan internasional, kita ngarahake nyedhiyakake produk sing tepat lan layanan pra-sales swara, layanan dodolan lan layanan sawise-sales.Kepuasan panjenengan minangka pakurmatan lan tujuan kita.

    Slogan kita: Mungkin rega saka kita ora paling murah nanging kita njamin layanan sing ditawakake kelas ndhuwur.

    Kejujuran minangka oyod saka perdagangan.Pilihan produk kita uga kanggo milih layanan kualitas.We Sincerely welcome kanca saka sak ndonya kanggo gabung kita kanggo masa depan sing luwih apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita